المكونات
كيلو او نصف كيلو كبدة
واحد ملعقة كبيرة زيت
ثلاث فصوص ثوم مفروم
اثنين ليمونة معصورة
واحد بصلة
اتنين فلفل رومى
(نصف ملعقة صغيرة ملح وفلفل ( او حسب الرغبة
نصف ملعقة صغيرة شطة (او حسب الرغبة
الطريقة
قطعى الكبدة والبصلو والفلفل الرومى الى شرائح
فى اناء عميق اخلطى الكبدة والثوم والليمون واتركيهم تلاتين دقيقة
اضيفى الزيت ثم ضعى الاناء على نار هادئة وقلبيهم لمدة خمس دقائق
اضيفى الفلفل الرومى والملح والفلفل والشطة ثم استمرى فى التقليب لمدة عشر دقائق او حتى تتأكدين من النضج
قدمى الكبدة ساخنة
ارجوا ان تكون الكبدة نالت اعجابكم
كيلو او نصف كيلو كبدة
واحد ملعقة كبيرة زيت
ثلاث فصوص ثوم مفروم
اثنين ليمونة معصورة
واحد بصلة
اتنين فلفل رومى
(نصف ملعقة صغيرة ملح وفلفل ( او حسب الرغبة
نصف ملعقة صغيرة شطة (او حسب الرغبة
الطريقة
قطعى الكبدة والبصلو والفلفل الرومى الى شرائح
فى اناء عميق اخلطى الكبدة والثوم والليمون واتركيهم تلاتين دقيقة
اضيفى الزيت ثم ضعى الاناء على نار هادئة وقلبيهم لمدة خمس دقائق
اضيفى الفلفل الرومى والملح والفلفل والشطة ثم استمرى فى التقليب لمدة عشر دقائق او حتى تتأكدين من النضج
قدمى الكبدة ساخنة
ارجوا ان تكون الكبدة نالت اعجابكم